Noronen-verkkokauppa

Case: Verkkokauppakehitys Noronen Huonekaluille

Noronen on Rautalammilla Pohjois-Savossa sijaitseva huonekalutehdas, joka työllistää noin 30 henkilöä. Norosen tahtotila on olla Suomen arvostetuin kotimaisten mittatilaushuonekalujen valmistaja.
InFlow vastasi Norosen verkkokaupan suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkokehityksestä. Projekti alkoi verkkokaupan teknis-toiminnallisella määrityksellä. Sen pohjaksi tunnistettiin ja kuvattiin yrityksen asiakassegmentit ja valikoitiin niistä kaksi, joiden ostoprosessit analysoitiin ja kuvattiin. Tätä tietoa käytettiin verkkokaupan toiminnallisuuksien määrittämisessä. Toiminnallisen määrityksen pohjalta tehtiin tekninen määritys, jossa otettiin huomioon mm. integraatioiden tarve. Merkittävin integraatioista tehtiin toiminnanohjausjärjestelmään, josta tuotetiedot synkronoitiin kauppaan ja tilaustiedot vastaavasti toiminnanohjausjärjestelmään.
Verkkokaupan osaksi tuli myös Vivid Works Oy:n toteuttama sohvanrakennusohjelma, jolla asiakas voi suunnitella tarpeisiinsa sopivan sohvan alusta lähtien käytännössä rajattomilla vaihtoehdoilla. Tätä varten toiminnanohjausjärjestelmässä on yli 8.000 sohvamoduulia, joista verkkokauppa luo rakennustyökalun konfiguraation pohjalta ostettavan tuotteen.
Verkkokauppa on myös merkittävä markkinoinnillinen apu jälleenmyyjäverkostolle, sillä se mahdollistaa asiakkaan tutustua ja suunnitella itselleen sopivan tuotteen, jonka pohjalta he ottavat yhteyttä jälleenmyyjään halutessaan tutustua esimerkiksi kangas- tai istuinjämäkkyysvaihtoehtoihin paikan päällä.
Verkkokaupan valmistuttua kertynyttä asiakasdataa on analysoitu systemaattisesti niin, että verkkokauppaa on kehitetty pohjautuen validoituun tietoon.
Verkkokauppaprojektien hinnat ovat alkaen 2.000€ alv 0%. Kerron mielelläni lisää ja keskustelen tarpeestasi!
Ota yhteyttä